Отримати консультацію















































Гіпсокартон вологостійкий (Київ)

Гіпсокартон вологостійкий (Київ)На ринку будматеріалів широко відомий гіпсовий картон, який складається з декількох шарів міцного будівельного картону і затверділого гіпсового тіста. Для посилення його стійкості в його тісто додають спеціальні наповнювачі. Винайшли його в Америці на звичайній паперовій фабриці. Сьогодні він широко застосовується як будівельний матеріал для обшивки стель в будівлях і різних перегородок. У кімнатах з підвищеною вологою, таких як ванна, кухня, підвал, пральня для речей та інші, використовують призначений для таких умов гіпсокартон вологостійкий (Київ).

Гіпсокартон вологостійкий (Київ)
відрізняється від звичайного, перш за все, тим, що він не руйнується під негативним впливом вологи. Таку властивість забезпечують йому спеціальні вологовідштовхувальні добавки. Вони також впливають і на його вагу, тому гіпсокартон вологостійкий (Київ) більш важкий. Але, незважаючи на це, він також легко і швидко встановлюється і не вимагає для цього спеціальних матеріалів. Гіпсокартон вологостійкий (Київ) можна впізнати і за зовнішнім виглядом. Він відрізняється зеленим кольором, в той час як звичайний гіпсокартон має світло-сірий відтінок.

У наш час багато компаній спеціалізуються на виготовленні гіпсокартону, в тому числі і вологостійкого. Часом досить складно вибрати одну торгову марку, оскільки існує ймовірність придбати продукт низької якості. Щоб не помилитися і придбати якісний будівельний матеріал, варто вибирати гіпсокартон вологостійкий (Київ) виробника «Lafarge». Він додатково проходить процедуру обробки, яка виключає виникнення грибків і плісняви ​​через вологу. Застосовується він в звичайних приміщеннях і в приміщеннях з високою вологістю повітря.

Не можете вирішити, де купити гіпсокартон вологостійкий (Київ)? Звертайтеся в компанію «Будвектор», щоб не переплачувати і купувати якісну продукцію!